

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Невероятно проста рецепта за меки домашни хлебчета меки домашни хлебчета
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко
Вечерта преди празника момите гадаели за кого ще се омъжат
Хрупкавата им коричка е умопомрачително вкусна, а отвътре остават сочни и мекички
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Има малка тайна, която трябва да се спазва
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко…
Тe са удивитeлно вкусни и подобряват всяко ястиe, към коeто щe бъдат поднeсeни
На празничната трапеза слагаме пача, свинско печено, печена кокошка, кървавица, наденица, кюфтета, сланина...